EVS37, Seoul, Zuid-Korea

23 april-26 may 2024
Seoul

Het Electric Vehicle Symposium (EVS37) vindt plaats in Seoul van 23 tot 26 april 2024. EVS is 's werelds grootste symposium met een handelsexpositie over elektrisch vervoer. Word geïnformeerd over de nieuwste technologische ontwikkelingen en laat u inspireren door de toekomstplannen voor emissievrije mobiliteit.

 

Nederlands paviljoen De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) nam het initiatief - samen met diverse partners - om een Nederlands paviljoen te organiseren. Deze partijen zijn: de ministeries van Infrastructuur en Waterstaat en Buitenlandse Zaken en de Nederlandse ambassade in Seoul. De Directeur-Generaal Mobiliteit van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Kees van der Burg, reist mee als missieleider.

 

Gehele waardeketen Het nationale paviljoen toont de Nederlandse aanpak van emissievrij transport. Het omvat de gehele waardeketen, zoals vervoermiddelen, energie (transitie), infrastructuur en mobiliteitsdiensten. Een aantal Nederlandse bedrijven, kennisinstellingen, overheden en bestuurders van de initiatiefnemende organisaties zijn vertegenwoordigd op het paviljoen.

 

Dit maakt het paviljoen dé ontmoetingsplaats voor bedrijven, met verse koffie voor iedereen! U kunt gemakkelijk contact leggen met potentiële zakelijke en kennispartners die actief zijn op deze veelbelovende, wereldwijde groeimarkt. Op het paviljoen kunt u ook netwerkbijeenkomsten houden met uw zakelijke contacten.

Meer informatie

Neem contact op voor meer informatie over dit projecten of andere projecten: info@handelsroute.nl