handelsmissie circulair bouwen en recycling

28-30 june 2022


Actief in circulaire bouw en recycling? Ontdek internationale kansen in Hongarije en Slowakije

 

Voor Nederlandse bedrijven actief in de circulaire bouw en recycling organiseert Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) van 28-30 juni een handelsmissie naar Hongarije en Slowakije. handelsroute.nl is de uitvoerend partner van deze missie. 

 

De bouw- en afvalbeheer sectoren in Hongarije en Slowakije bieden veel zakelijke kansen. De bouw is een hoeksteen van beide economieën. Op het gebied van afvalbeheer zijn er uitdagingen om de Europese doelstellingen te behalen. De industrieën ontvangen de komende jaren € 1 miljard aan financiering (o.a. Herstelfonds) en deze sectoren zullen aanzienlijk groeien. Nederlandse bedrijven kunnen een bijdrage leveren aan de geplande investeringen en de missie is een uitgelezen kans om in korte tijd kennis te nemen van de marktontwikkelingen en in contact te komen met potentiële partners. 


In de 3-daagse missie wordt een bezoek gebracht aan 2 hoofdsteden, gelegen op slechts 200 km afstand van elkaar: Boedapest en Bratislava. Deelnemers aan het programma maken in beide steden kennis met de toonaangevende (branche) partijen en krijgen inzicht in de ontwikkelingen in beide landen in de sectoren circulaire bouw en recycling.
Naast bedrijfs- en projectbezoeken, is ook matchmaking een belangrijk onderdeel van het programma. In zowel Boedapest als Bratislava worden individuele afspraken gemaakt om in contact te komen met potentiële zakenpartners.
Aanmelden voor de missie kan tot 20 mei a.s. 

Voor meer informatie bekijk de projectwebsite van RVO of de brochure met meer informatie over het programma en deelname mogelijkeden. 

Meer informatie

Neem contact op voor meer informatie over dit projecten of andere projecten: info@handelsroute.nl